ПЕЧАТНИЦА ПЛОВДИВ ПРЕС / Онлайн печатни изделия и рекламни продукти

за контакти :   0896 46 39 32

Каталог
Галерия

За нас

Печатница Пловдив Прес

За тези години инвестирахме не само в нови технологии, а най-главно внимание обърнахме на клиентите. Взехме под наблюдение техните нужди, необходимости, очаквания за развитие и растеж на бизнеса им. Също и очакванията за професионално реализиране на проектите. Фундамента на печатницата е: коректността, и дълготрайното качеството на усилията ни.

Технология

Технологията при нас е съвкупност от методи и инструменти за постигане на желан резултат, начин за преобразуване на даденото в необходимо. Технологията включва последователността на операциите и процедурите, тя е тясно свързана с използваните средства, оборудване, инструменти материали.

Екип

Ние първо заложихме на много опитен и вдъхновен с идеи екип, способен да реши и предложи максимално най-доброто решения за индивидиалния проект зададен от Вас, нашите клиенти. Второ - заложихме технически изпълнението на световно известни и доказани марки в областта на печатната индустрия и довършителните процеси, посредством с които технически успешно изготвяме проекта в реален продукт.

Машинен парк

Машинният парк на фирмата включва необходими печатни и довършителни машини за изпълнение на Вашите очаквания, свързани с качеството и бързото и реализиране. Ние залагаме имиджа си, за да гарантираме и отговорим на желанията и очакванията Ви за цена, срокове и качество.

Адрес:
Централен офис : 4230 Асеновград, 

ул. Цар Иван Асен II 40

Email:
plovdivpress@abv.bg

Телефони:
+ 359 895 42 44 06
+ 359 896 46 39 32

© 2018 - 2021 Всички права запазени