Онлайн магазин за рекламни и печатни изделия

За поръчки и въпроси: 0895 42 44 06

За нас

Рекламна компания "Лукс Принт" ЕООД

гр.Асеновград е на пазара от 2007 година. За тези 10 години инвестирахме не само в нови технологии, а най-главно на нашите клиенти - техните нужди, очаквания и необходимости за техния бизнес и желанията им да бъдат професионално реализирани проектите им. Фундамента на Лукс Принт ЕООД се крепи на - коректността, качеството и сроковете за изпълнение.

Технология

Технологията при нас е съвкупност от методи и инструменти за постигане на желан резултат, начин за преобразуване на даденото в необходимо. Технологията включва последователността на операциите и процедурите, тя е тясно свързана с използваните средства, оборудване, инструменти материали.

Екип

Ние първо заложихме на много опитен и вдъхновен с идеи екип, способен да реши и предложи максимално най-доброто решения за индивидиалния проект зададен от Вас, нашите клиенти. Второ - заложихме технически изпълнението на световно известни и доказани марки в областта на печатната индустрия и довършителните процеси, посредством с които технически успешно изготвяме проекта в реален продукт.

Машинен парк

Машинният парк на фирмата включва необходими печатни и довършителни машини за изпълнение на Вашите очаквания, свързани с качеството и бързото и реализиране. Ние залагаме имиджа си, за да гарантираме и отговорим на желанията и очакванията Ви за цена, срокове и качество.

Адрес:
ул. Цар Иван Асен II 40,
Асеновград
Email:
luksprint@mail.bg
Телефони:
Управител - 0895 42 44 06,
Гл. дизайнер - 0896 46 39 32
© 2018 - 2020 Всички права запазени